ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ – ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Η επιβεβλημένη ανάγκη για κάλυψη της ολοένα και αυξανόμενης ύλης των σχολικών μαθημάτων μας οδήγησε στη δημιουργία του αναγνωστηρίου μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αυξανόμενες ανάγκες που έχει η σημερινή οικογένεια, δεν επιτρέπει στους γονείς να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο στο διάβασμα των παιδιών τους.

Για το λόγο αυτό, το φροντιστήριό μας αναλαμβάνει να βοηθήσει τους μαθητές στη μελέτη τους και το κυριότερο, να τους καθοδηγήσει προς τη σωστή διαχείριση των σχολικών τους καθηκόντων.

Οι έμπειροι πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου μας αναλαμβάνουν να διασφαλίσουν τη σίγουρη πρόοδο του παιδιού. Σε έναν φιλόξενο, χαρούμενο και φωτεινό χώρο στο Ίλιον, όπου τα παιδιά θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους, λειτουργεί το αναγνωστήριό μας. Εδώ, οι μαθητές από Α’ έως και ΣΤ’ δημοτικού, θα μελετούν καθημερινά τα μαθήματα της επόμενης ημέρας υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών με σύστημα, μεθοδικότητα και οργάνωση του χρόνου τους. Σε καθημερινή βάση θα ενημερώνεστε για την πορεία του μαθητή καθώς επίσης για τα μαθήματα που ολοκλήρωσε αλλά και για εκείνα που εκκρεμούν για το σπίτι.

Στόχοι είναι:
– Οι κατάλληλοι άνθρωποι να εκπαιδεύσουν το παιδί σας να μελετάει μεθοδικά και να προετοιμάζει τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, στο δικό μας χώρο μελέτης. Η πρόοδός του θα φανεί από το πρώτο κιόλας διάστημα και θα χαίρεστε το παιδί σας ακόμη περισσότερο, χωρίς το άγχος του διαβάσματος.
– Η καλλιέργεια του γραπτού και του προφορικού λόγου.
– Η συνεργασία και η κοινωνικοποίηση των παιδιών.
– Οι μαθητές να ολοκληρώνουν μόνοι τους τα μαθήματά τους, πάντα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών.
– Να σας προσφέρουμε τη λύση στο διάβασμα του παιδιού σας, που συγχρόνως αποτελεί και εγγύηση για την πρόοδό του.
– Η απαλλαγή των γονιών από το άγχος της μελέτης των παιδιών τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ – ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Στο φροντιστήριο ΤΡΙΩΝΥΜΟ θεωρούμε ότι η σωστή προετοιμασία στο Γυμνάσιο οδηγεί στην ομαλή μετάβαση στο Λύκειο. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η πορεία προς την επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Αξιοποιώντας τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή, οι έμπειροι καθηγητές μας αναλαμβάνουν καθημερινά, σε ένα τρίωρο πρόγραμμα, να βοηθήσουν τους μαθητές στην ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης μέρας, στη σφαιρική και ολόπλευρη κατανόηση της διδακτέας ύλης και στην εγγυημένη προετοιμασία για το μέλλον τους.

Στόχοι του αναγνωστηρίου είναι:
– Το καθημερινό και μεθοδικό διάβασμα όλων των μαθημάτων του σχολείου.
– Η κάλυψη κενών και η επίλυση αποριών.
– Η μελέτη σε ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον.
– Πλήρες διάβασμα με στόχο περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
– Προετοιμασία για τις ενδοσχολικές εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ, Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΙΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.