ΤΡΙΩΝΥΜΟ

Λίγα λόγια από τη διεύθυνση:

«Η εκπαίδευση των νέων μας αποτελεί την πιο ευαίσθητη κοινωνική δραστηριότητα της σύγχρονης εποχής. Με το ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης που διακρίνει όλους τους εκπαιδευτικούς του φροντιστηρίου μας και εμένα προσωπικά, προσπαθούμε να θέσουμε τις σωστές βάσεις από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο και να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προετοιμασία στο Λύκειο, προκειμένου να εξασφαλίσουμε στους μαθητές μας την επιτυχία τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και κυρίως στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους.»

Το φροντιστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2015 με γνώμονα την αγάπη της ιδρύτριας του Λίνας Μητροπούλου για την εκπαίδευση. Με στόχο να δώσει την ευκαιρία μάθησης και να εμφυσήσει τις γνώσεις και τις αξίες της εκπαίδευσης σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και φυσικά Λυκείου κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μαθητών και γονιών. Οι σημαντικές επιτυχίες των μαθητών του φροντιστηρίου μας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα δικαιώνουν από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας μέχρι και σήμερα τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών μας.

Τα δίδακτρά μας είναι προσαρμοσμένα με βάση την κοινωνική ευαισθησία που μας διακρίνει και κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

Στο φροντιστήριο Τριώνυμο οι μαθητές του Λυκείου θα έχουν αυτό ακριβώς που θέλουν: την ποιότητα και τη μεθοδικότητα συνδυασμένη με τους εμπειρότερους και τους καλύτερους καθηγητές που φροντίζουν με αδιάκοπη προσπάθεια να εξασφαλίσουν την επιτυχία για το μέλλον τους. Τα προγράμματά μας είναι προσαρμοσμένα στα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα.

 

Διαθέτουμε:

  • Σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη.
  • Έμπειρους & καταρτισμένους καθηγητές.
  • Ολιγομελή & ομοιογενή τμήματα.
  • Πρόσθετη ενισχυτική διδασκαλία.
  • Θερινά προγράμματα προετοιμασίας.
  • Οικονομικά πακέτα μαθημάτων.

 

90% ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Το ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 90% κάθε χρόνο σε σχολές πρώτης προτίμησης προσφέρει το ισχυρότερο κίνητρο για συνεχή και αδιάλειπτη προσπάθεια όλων των εκπαιδευτικών του φροντιστηρίου για να πετύχουμε τους στόχους των μαθητών μας.