Αναγνωστήριο

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ – ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Η επιβεβλημένη ανάγκη για κάλυψη της ολοένα και αυξανόμενης ύλης των σχολικών μαθημάτων μας οδήγησε στη δημιουργία του αναγνωστηρίου μας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αυξανόμενες ανάγκες που έχει η σημερινή οικογένεια, δεν επιτρέπει στους γονείς να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο στο διάβασμα των παιδιών τους.

Για το λόγο αυτό, το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει να βοηθήσει τους μαθητές στη μελέτη τους και το κυριότερο, να τους καθοδηγήσει προς τη σωστή διαχείριση των σχολικών τους καθηκόντων.

Οι έμπειροι πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου μας αναλαμβάνουν να διασφαλίσουν τη σίγουρη πρόοδο του παιδιού. Σε έναν φιλόξενο, χαρούμενο και φωτεινό χώρο στο Ίλιον, όπου τα παιδιά θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους, λειτουργεί το αναγνωστήριο μας. Εδώ, οι μαθητές από Α’ έως και ΣΤ’ δημοτικού, θα μελετούν καθημερινά τα μαθήματα της επόμενης ημέρας υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών με σύστημα, μεθοδικότητα και οργάνωση του χρόνου τους. Σε καθημερινή βάση θα ενημερώνεστε για την πορεία του μαθητή καθώς επίσης για τα μαθήματα που ολοκλήρωσε αλλά και για εκείνα που εκκρεμούν για το σπίτι.

 

Στόχοι είναι:

  • Οι κατάλληλοι άνθρωποι να εκπαιδεύσουν το παιδί σας να μελετάει μεθοδικά και να προετοιμάζει τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, στο δικό μας χώρο μελέτης. Η πρόοδός του θα φανεί από το πρώτο κιόλας διάστημα και θα χαίρεστε το παιδί σας ακόμη περισσότερο, χωρίς το άγχος του διαβάσματος.
  • Η καλλιέργεια του γραπτού και του προφορικού λόγου.
  • Η συνεργασία και η κοινωνικοποίηση των παιδιών.
  • Οι μαθητές να ολοκληρώνουν μόνοι τους τα μαθήματά τους, πάντα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών.
  • Να σας προσφέρουμε τη λύση στο διάβασμα του παιδιού σας, που συγχρόνως αποτελεί και εγγύηση για την πρόοδό του.
  • Η απαλλαγή των γονιών από το άγχος της μελέτης των παιδιών τους.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τι είναι το αναγνωστήριο;
Πρόκειται και καθημερινή μελέτη και προετοιμασία όλων των μαθημάτων του σχολείου.
Πόσες φορές την εβδομάδα μπορεί το παιδί μου να έρχεται στο αναγνωστήριο
Το αναγνωστήριο λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή για τρεις ώρες καθημερινά.
Γιατί να επιλέξω το αναγνωστήριο;
Το παιδί προετοιμάζεται καθημερινά πλήρως για τις σχολικές του υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να του μένει περισσότερος ελεύθερος χρόνος για δραστηριότητες, ξένες γλώσσες ή για ψυχαγωγία.
Πόσοι και ποιας ειδικότητας καθηγητές θα ασχολούνται με το παιδί μου;
Έμπειροι και καταρτισμένοι φιλόλογοι και μαθηματικοί αναλαμβάνουν την προετοιμασία του παιδιού σας σε θεωρητικά και θετικά μαθήματα αντίστοιχα.
Πόσο κοστίζει το αναγνωστήριο;
Η τιμή υπολογίζεται ανάλογα με την τάξη των παιδιών που ενδιαφέρεστε. Απευθυνθείτε στη γραμματεία του φροντιστηρίου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Υπάρχει προετοιμασία για τα διαγωνίσματα και τις καλοκαιρινές εξετάσεις;
Εννοείται ότι το πρόγραμμά μας προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.